Woning & Interieur

Uw woning is uw thuis, een plek waar u en uw familie zich comfortabel wilt voelen. Wij kunnen u hierbij helpen door het gewenste interieur te verzorgen. Voor de hele woning; woonkamer, eetkamer, badkamer, slaapkamer en keuken. Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen.

Door in de woonkamer de juiste keuzes te maken met betrekking tot het interieur, is het mogelijk een sfeer te creëren die volledig bij u past. Al dan niet in samenwerking met een architect werken wij uw ideeën en wensen uit. Wij proberen mee te denken en onze klant te verrassen.

De woonkamer is soms onafscheidelijk verbonden met de eetkamer. Eetkamers zijn er in veel verschillende soorten en maten, van een kleine eethoek in de keuken tot een aparte kamer voor uitgebreide familiediners. Wij maken op maat gemaakte eettafels en designmeubelen om een prachtige eetplek te vormen.

Hiernaast verzorgen wij ook bijzondere wensen voor de slaapkamer en badkamer. Heeft u een schuin dak maar wilt u toch net die ene garderobekast? Of heeft u specifieke wensen voor een badmeubel voor de badkamer en suite? Maatwerk is voor ons geen probleem!