Keuken & Interieur

De laatste decennia is de keuken niet meer de afgesloten ruimte waar het avondeten wordt bereid. De keuken is een ware leefruimte, het mag gezien worden. Het dient dan ook vaak als dé ontmoetingsplek in huis voor de familie. Juist hier heeft u specifieke wensen en eisen. U heeft behoefte aan maatwerk. Wij helpen u door uw idee te verwezenlijken en waar kan nog te verbeteren.

Een kleine keuken? Wij denken mee over hoe er handig gebruik kan worden gemaakt van de ruimte. Een grote, open leefkeuken? Samen richten wij de keuken zo in dat deze bij uw kookstijl aansluit. Moet er om een kolom heen worden gewerkt? Geen probleem! Lades, kastjes, apothekerskast. Alles is mogelijk.

Het werkblad van de keuken wordt elke dag meerdere keren gebruikt. Dit begint in de ochtend met het klaarmaken van het ontbijt. Tot later op de dag wanneer de groenten worden gesneden voor het avondeten. Een werkblad moet jaren meekunnen, goed passen en duurzaam zijn. En niet geheel onbelangrijk, het is een bepalende factor voor de uitstraling van uw keuken. Hout, hi-macs, keramiek, er zijn uitgebreide keuzemogelijkheden.

De plaatsing van de keuken voeren we van begin tot eind uit. Onze gespecialiseerde vakmensen zullen met grote zorg en een strakke planning werkzaamheden kundig uitvoeren.

De reis naar uw droomkeuken begint bij Inceman Interieur!