Eikenhout met gashaard

LocatieKerkrade, Nederland
CategorieWoning

 

Het statige woonhuis werd aan de zij- en achterkant uitgebreid met woonkamer, overdekt terras en buitenzwembad. Om het typische karakter van het woonhuis niet te verstoren, werd gekozen om de uitbreiding in vorm en materiaal afwijkend, in een passend contrast, uit te voeren. Daarbij wilde de klant graag kantoorruimte creëren op de benedenverdieping.

Ons vakmanschap

Dit is gelukt door een vrijstaand meubel midden in de ruimte te posteren. Het vormt onder andere de afscheiding tussen de woonkamer en het nieuwe kantoor. Door te werken met een taatsdeur, kunnen de ruimtes gemakkelijk van elkaar worden afgesloten. De taatsdeur valt niet op wanneer deze openstaat, omdat het perfect is weggewerkt in de kast. De stijlvolle kast is gemaakt van eiken fineer kwartiers, blank afgelakt, en voorzien van een geïntegreerde gashaard. Het dient niet alleen als voorraadkast, maar ook als garderobekast.