Eet- en zithoek

LocatieSittard, Nederland
CategorieWoning

 

Het volume van de villa is geleed in een laag, langwerpig volume en een hoog, rechthoekig volume dat hier overheen grijpt. De klant wilde graag één geheel creëren, en toch onderscheid maken tussen de eethoek, zithoek en keuken.

Ons vakmanschap

Op de begane grond bevinden zich de leefruimten, die middels vrij geplaatste kastelementen verdeeld wordt in aangename eet- en zithoek, aangrenzend aan een royaal overdekt terras.

De hoge servieskasten tot aan het plafond sluiten aan bij de keuken en zijn gemaakt van MDF, afgewerkt in zijdeglans wit. Het zitgedeelte is voorzien van een op maat gemaakte ombouw voor de televisie en geïntegreerde gashaard. De achterkant van de televisie vormt een multifunctionele hangkast.

Dezelfde stijl is doorgetrokken in de keuken, welke onder het project wit met Hi-Macs blad te vinden is.

Het pronkstuk bij het zwembad is de massief houten trap, blank mat afgelakt, op maat tussen de muren ingebouwd.