Skip to content Skip to footer

Woning & Interieur

Wilt u uw (nieuw gekochte) woning renoveren? Is het tijd voor een wijziging in het ontwerp of de indeling van uw appartement? Inceman staat voor u klaar. Woonwensen zijn voor iedereen anders en daarom uniek. Het is niet altijd even gemakkelijk om te creëren wat u voor ogen heeft. Inceman helpt u dat droombeeld te realiseren.

Keuken & Interieur

Wenst u geen standaard keuken? U bent op zoek naar maatwerk? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij werken met hoogwaardige materialen en uiterste precisie om uw keukenwens in vervulling te laten gaan. Modern, landelijk of industrieel. Gelet op het budget en de grootte van de ruimte. Niets is onmogelijk, dat is onze visie.

Kantoor & Interieur

Naast de particuliere markt richten wij ons op bedrijven. Ook hier baseren wij onze kennis en kunde op jarenlange ervaring.
U kunt bij ons terecht voor één meubel, maar ook voor de gehele inrichting van uw bedrijfspand. Archiefkasten, bureaus, receptiebalies, vergadertafels, en nog meer.
Met authentiek vakmanschap zorgen wij voor een mooie oplossing!

Winkel & Interieur

Uw winkelpand is vaak de eerste indruk die een klant krijgt van uw bedrijf. Een eerste indruk kunt u maar één keer maken.
Professioneel advies kan hierbij de doorslaggevende factor betekenen. Inceman helpt u bij de keus voor het juiste interieur.
Laat u inspireren door hoogwaardig design, verrassende verlichting en een bijzondere ambiance.